26.11.2011

Kost til foråret


Høje sommertemperaturer betyder, ved hjælp af mindre tøj og mere lys. Af denne grund, når foråret ankommer ønsker mange at tabe et par kilo så sommeren vil finde dem "i formularen".



Mens vi kender mange måder at spise sundere og gøre nogle øvelse, gøre tingene navnlig for at tage hensyn til i foråret?



Klart ja.



Frugt og årstidens grøntsager

På den ene side er det vigtigt at vide, hvad grøntsager af sæsonen, der findes i disse måneder. De varierer efter region, men for eksempel er det almindeligt at finde asparges, Bladselleri, Zucchini og sukkerroer. Frugter er æbler, appelsiner og Avocadoer (Avocadoer) rigelige i foråret.



VIGTIGT: Slankekur mister vægt er meget lettere, hvis fødevarer er rige.

Være kost ikke betyder, at det må være kedeligt, og hvis vi ved forskellige frugter og grøntsager skal være station er rigere og mindre pris, er meget lettere at spise velsmagende retter. Dette gør følge en diæt til at tabe i foråret sjovere.


Drage fordel af temperaturen

Nu, at koldt vil langsomt, er det vigtigt at drage fordel af y:



-Drik mindre kaffe.

-Spise mere fisk og frisk måltider foretaget med fisk såsom sushi eller nogle retter peruvianske fødevarer (blot for at give nogle eksempler)

-Spise mere salat.

-Være mere fysisk aktive. Ikke kun udøve: Hvis før vi tog en taxa eller håndtering af forlader lille hus ved koldt, foråret vejret er en fremragende lejlighed til at flytte mere og bliver udendørs. På vejen, brænde et par kalorier

-Øvelse. Intet sundere end gå ud walking, kører, Cykling eller uanset hvad du foretrækker. Afkøling, være lidt solen og bevægelige luft er meget nyttigt og fremragende sundhed at tabe sundt.



Gå langsomt

Foråret, varer som enhver station årets, til tre måneder. Det er godt, fordi det er et godt tidspunkt til at miste vægt sund og bæredygtig, da det er den ideelle måde vægttab. Hurtigst muligt kan en starte, meget bedre, fordi der vil gøre det muligt at planlægge en kost eller udøve programmet langsomt og tillade, at organet at tilpasse. Således er der mange færre chancer for at falde i fristelser eller angreb af sult og én har mulighed for at lære bedre disse hjemmelavede pilates øvelser, f.eks.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons