28.11.2011

Hjemmelavede Pilates øvelser



Pilates metoden er en nyttig uddannelse omfatter flere meget gavnlig for vægttab praksis og sundt som gymnastik, vejrtrækning og afslapning.



Bidrage til at tabe , og også at føle god og fri for stress, som er ikke altid let givet den hektiske liv, der normalt tager i dag. Men undertiden får, hvor gøre Pilates eller står over omkostningerne er ikke let, så det er godt at kende nogle alternative hjemmelavede metode Pilates.



Husk venligst, at oplysningerne er blot en vejledning; Det anbefales at hverve ved hjælp af en professionel at undgå skade.



Øvelse 1 Pilates Startside

Det kan være direkte på gulvet, men det vil være meget mere bekvem med en mat.

Placere deres ned med Palmer af dine hænder hviler på gulvet lige under skuldre med bent våben. Tage et pust og hæve ét ben, holde den helt lige. Derefter til lavere og hæve den anden.

Gentag 10 gange med hvert ben. Denne øvelse vil bidrage til at tone op de lavere abdominals, Balder og lår hovedsagelig. Mindre omfang også være de skal brænde fedtet i arme og bryst.



Øvelse 2 Pilates hjem

Starter fra den samme holdning som i det foregående år, holde benene i sted og ophæve tilbage. Med hoved godt ovenfor, løft overkrop samtidig opretholde taljen mod gulvet. Lederen bør pege opad og Stræk ryggen.

Dette er en fremragende øvelse for at behandle contractures og arbejde den øvre del af bugmuskulaturen, som er væsentlige i den lavere maven og mister nogle få kroner mere.

Gentag 10 gange.



Øvelse 3 hjem Pilates

Sove bocna op med armene ligger ud til organet. Bøj begge ben forlader såler af fødder fladt mod gulvet. Skiftevis, ophæve et ben og den anden indtil de fuldt strakt ud og derefter vende tilbage til den oprindelige position.

Denne øvelse er meget godt at brænde fedtet i lår og abdominal område.


Øvelse 4 hjemmelavede Pilates



Øvelse 4 hjemmelavede Pilates

Arbejder i bughulen område er afgørende at opnå en flad mave.

Lyve mund med våben ud til kroppen og løfte benene ved bøjebevægelser knæ. Bringe knæ til brystet og sikkerhedskopiere dem.

Gentag, hvis det er muligt, ca. 20 gange. Således skal du brænde fedtet i adbominales, og hvis de gør hver dag, en flad underlivet vil blive nået.

Disse er blot nogle af de mulige øvelser. En bold er, sandsynligvis mere slankekur og afslappende komfort hjem.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons