27.11.2011

5 tips til at spise mindre salt på en restaurant


Det er velkendt, overdrevent forbrug af salt hjælper med at udvikle hypertension.

Mange mennesker har allerede genetisk prædisposition lider højt blodtryk, så "normale" beløb af salt, kunne alle former påvirke dem og betyde en risiko for deres sundhed.



Generelt vilkår, spise med lidt salt er en god vane og alle brugerdefinerede kræver tid redigere den.



Her er 5 tip til at spise mindre saltet væk hjemmefra:



-Undgå saucer

Det er, hvor restauranter ofte dump store mængder salt.

Derudover anbefales, for disse sager, undgå krydderier såsom mayonnaise eller ketchup (se artikel "gøre mayonnaise opfedning?" og "gøreEl ketchup opfedning?").




-Spørge lidt retter

Ved mange lejligheder er det bedre at spørge nogle kylling ud eller en skål af nudler snarere end præparater med masser af ingredienser og tyk saucer.



-Undgå spreads eller forkorte blandet som snack oste

Det er meget almindeligt at spise brød med forskellige topfraktioner mens venter på fødevarer. En fælles brugerdefineret er da det hjælper med at håndtere sult, men du kan let føre til en temmelig høj saltforbrug uden vi bemærker.



-Fjerne salt rysteapparatet fra tabellen

Du har givet anledning til at se meget mere fristet til at føje salt til måltider.



-Undgå en slags præparater

I størstedelen af tilfældene, røget eller escabeche indeholder retter store mængder salt, fordi det er i deres karakter. Derfor er det tilrådeligt at vide på forhånd, denne slags retter og undgå dem er.




Der vil altid være lejligheder når ikke lade estso rådgivning, men måske med start lidt efter lidt er det muligt at gøre en forskel. Vane er ikke let at fjerne fra vejen og gøre så lidt efter lidt vil bringe, på lang sigt, gode resultater.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons