27.11.2011

Dukan kost mister vægt


Dukan kost er opstået som et alternativ til andre metoder til at tabe. Mens det blev oprettet i 2000, har det i de seneste år vandt popularitet først i Frankrig og derefter i resten af verden, altid i hænderne på deres creator Pierre Dukan.



Det er en kombination af programmer, Dukan kost søger at opnå stabilisering at opnå vægttab og fastholde, at undgå den "rebound effekt", som kan have andre kost eller mange kost piller.



I verden af berømtheder, personligheder som Nicole Kidman og Jennifer Lopez vedtaget denne kost efter deres respektive graviditeter og lykkedes at inddrive hendes figur. Ifølge nogle uofficielle tal kunnet mere end 40% af de mennesker, der har fulgt denne kost i USA bevare, hvis den er indeholdt. Dette skyldes vægten, den Dukan kost er at stabilisere metabolisme at bevare en ideel vægt. Jennifer Lopez er endnu mere bemærkelsesværdig da hun havde født to tvillinger i februar 2008.



Et af de vigtigste punkter i denne metode til at tabe er protein indtagelse. Holde tallet og kost være effektiv på lang sigt skal forpligte til at forbruge en dag om ugen, kun proteiner (f.eks. kød og mejeriprodukter produkter).



Et andet nøgleelement, og det skal altid betragtes som at tabe sundt er forbruget af væsker. Vand spiller en rolle afgørende, når det kommer til at miste vægt og opholder sig hydrated godt. Mindst 2 liter bør forbruge pr. dag.

Naturligvis, at denne kost har sine kritikere. Nogle ernæringseksperter hævder, at denne ordning kan forårsage hjertet og kolesterol problemer. Mens det er blevet vedtaget af endnu mere berømte som Gisele Bundchen og Kate Middleton, er det tilrådeligt at konsultere en læge, før der iværksættes på en ny metode til at tabe. Hvert agentur er forskelligt og er derfor aldrig mere forsigtige med, hvordan det er.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons