25.11.2011

Green tea til vægttab


Grøn te er en infusion yderst gavnlig for sundhed; mange videnskabelige undersøgelser har vist, at han hjælper ikke kun miste vægt men også lavere kolesterol og forhindre hjerteanfald.



Det du grønne er godt for vægttab , fordi det har polyfenoles og garvesyre, der bidrager til at brænde fedt hurtigere og forsinkelse abort lipider og sukker.

Desuden er du grønne rige i phenoler. Drikker ofte sammen med en korrekt kost mister vægt hjælp til at holde kolesterol niveauer , og det er til gavn for forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme.



Der er i numersos bøger og websteder berømte "af du grønne kost", som indebærer en kop denne te på vigtigste måltider, hvilket naturligvis ikke er rigelige eller højt fedtindhold.


Generelt set kan enhver kost være en smule mere gavnlig hvis inkorporerer mindst to kopper green tea en dag, der skal træffes efter hvert måltid. Anyway, er det altid tilrådeligt at konsultere en læge.



Needless sige, at du grøn ikke-opfedning. Faktisk betyder indflydelse på metabolisme, at flere kalorier, brænde hjælper med at tabe.

Gerne så mange andre ting fra øst det du grøn ikke kun ikke-opfedning men er til gavn for vægttab.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons