25.11.2011

Bananer opfedning?

Det er meget almindeligt at gøre en kost mister vægt, at antage, at bananer opfedning og hvorfor det er bedst at undgå den.



Måske Grundet dets søde smag, eller måske fordi fejlagtigt i den tidligere engordantes egenskaber tilskrives ham, men sandheden er det menes at bananer opfedning. Dette er imidlertid ikke sandt siden at bananer (bananer, kaldes i nogle regioner) er nyttigt at tabe vægt.



Bananer, er som næsten enhver frugt, meget positiv for vægttab.

Først alle, bringer flere næringsstoffer; hovedsagelig kalium men også vitaminer og andre vigtige næringsstoffer som for eksempel magensio.


Desuden sine mængden af kalorier er helt magen til de af en Apple, hvilket gør det nyttigt at foder og opfylde sult, hvis en søger vægttab.

Tilrådes at comer en banan fremtrængen; på denne måde, vil det være mindre sultne frokost og en rig, nærende fødevarer og der vil blive spist giver mæthedsfornemmelse.



Et vegetabilsk produkt og spises rå bananer giver ikke nogen fedt mættet trans eller fedt og optællingen kalorie langtfra er "tomme kalorier", fordi det er meget nærende.



Bananen er godt for vægttab, men også hjælper med at forhindre gastric ulcers og er gavnlig for tarmen, hvilket gør det meget nyttigt.



Endelig kan blive spist bananer på mange måder! Ryste bananer, frugt salat, gjort Mos...


Ja, Banan Smoothie med skummetmælk og uden sukker, har men færre fordele.
På grund af dens smag er det generelt fælles spise i sød præparater. Der er alligevel, opskrifter, som omfatter bananer med sennep eller olivenolie, blandt andre mindre fælles ingredienser. Det er spørgsmål om smag!
Vægttab kan være en behagelig proces.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons