26.11.2011

Kaffe opfedning?


Kaffe er forbrugt rundt omkring i verden. Det er almindeligt at finde det i morgenmad, eftermiddag eller efter hovedtilstand af fordøjelses måltider.



Som med alle fødevarer, første er at intet vigtigt at bemærke, at det ikke skal blive misbrugt.

Det kaffe selv kan prensetar flere fordele som forbruge og også giver meget få kalorier, for eksempel en kop espresso uden aggregater tilføjer blot 2 kalorier.



Alt dette indebærer, at kaffe ikke gør en direkte skader, hvis man forsøger at tabe vægt.

Imidlertid flere undersøgelser har afsløret at koffein, stof i enhver normal Kaffekop, gør kroppen assimilere lettere for hydrates af kulstof.



Dette er en stor fordel for sportsfolk, som skal genopfyldes energi (gennem kulhydrater) efter intens fysisk øvelse. Til en person kan søger vægttab dog en smule negativ.



Det er desuden meget almindeligt at føje til kaffe, sukker (som giver tomme kalorier) eller endog fløde. Mere fortælle en kop kaffe med fløde og sukker ja opfedning, grundet mængden af kalorier troppetransport. Tilføje mælk, hvis det er hele har en højere end den skimme fat procentdel så det vil også bringe i flere kalorier.

Dog huske på, at den mælk er godt for vægttab, også levere næringsstoffer er i en stor procentdel, vand, og vand bør være del af enhver kost plan at tabe vægt (se note på vigtigheden af vand til mister vægt).



Endelig forbruge kaffe moderat (en eller to kopper pr. dag) er kan for at bringe ud fordele allerede, at ud over smag, koffein kan hjælpe os være mere vågen og ihærdige. , Men hvis du vil tabe, huske altid at kaffe, sådan som du tage det, og hvor meget kan opfedning.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons