28.11.2011

Brød opfedning?


Brød ledsager hvert måltid i mange lande ikke kun i Vesten, men også af Mellemøsten eller Indien, f.eks.



Som det er så forbrugte mad, der altid tvivl om, hvorvidt det er godt for vægttab. Der er også bag brødet mange myter og påstande, som ikke altid er sandt, så pas på!


Hvis du vil begynde, det er meget vigtigt at bemærke, at der er et enormt antal sorter af brød: integraler, hvid, med eller uden gær, planer, syrer, flavored med frugt tør... bare for at nævne et par! Hver region eller et land har sin egen række husholdningsmaskiner. Nogen med masser enrriquecidas med æg og smør mens der også er meget enkel brød baseret på mel, salt og vand. Endelig træder spillet formularen, som er kogt al damp, en stegt brød er ikke det samme.



Så lad os se...



For det første at intet noget, der skal bemærkes, er at brødet altid vil være mel. Der er mange typer mel, men altid tilfældet, måltider er meget rige i kulhydrater.



De kulhydrater er afgørende for at levere energi til organet, men kan let foretage os få vægt. Du må leve et liv i masser af øvelse, så kulhydrater ikke negativ i denne henseende.


Alt dette fører os til konklusionen, der brød til har et højt niveau af kulhydrater, skal forbruge meget tilbageholdenhed, hvis du søger efter vægt tab.



Som for aggregaterne, vil altid være analyseres hvilken slags ingredienser, vi taler om. En hvidløg brød, vil for eksempel ikke opfedning en mere end én normal grundet den hvidløg praktisk taget ikke-opfedning og er også gavnligt for sundhed. På den anden side, hvis det er en brød og ost vil få at se, hvilken slags ost er, at det er almindeligt at de oste har fedt.



Og endelig vil det være meget vigtigt at tage hensyn til hvordan har kogte brød. Mens størstedelen er kogt i ovnen, der er visse sorter af brød de forbereder, dampet og (gør at de bevarer mange næringsstoffer og ikke er sundhedsskadelige) mens der er andre sorter, som forbereder chips. Stegte levnedsmidler, anbefales generelt ikke hvis du vil tabe, fordi de indeholder mættet fedt som ikke kun fedt, men der kan også bringe kolesterol problemer.



Kort sagt, at finde ud af, om en slagtekyllinger pan lang eller er ikke nødvendigt at vide, hvad er og hvordan det blev udarbejdet. Men altid huske at det skal være forbruges sparsomt hvis søger at tabe vægt.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons