26.11.2011

Hvordan at tabe vægt korrekt?

Nogle ekstra kilo eller en overvægt vedvarende kan være optakt til en fedme.








Det fedme i sig selv er en sygdom, men desuden er også en klar faktor af risikoen for andre kroniske sygdomme (sukkersyge, hjertekarsygdomme, streg, etc.), til en stor udstrækning dødsårsag i udviklede populationer. I mange tilfælde er dog blot æstetiske årsager eller hvad kaldes "skønhed" som føre til beslutningen om at kaste disse ekstra pund.

Alle fødevarer indeholder forskellige næringsstoffer: proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer og mineraler. De første tre bidrager forskellige mængder energi er udtrykt i kcal. Organismens behov for et beløb af energi i hele den dag, der i enkelte varierer afhængigt af den vægt, alder, størrelse og motion, der finder sted.

Overvægt og fedme, i de fleste tilfælde er resultatet af en ubalance mellem forbrugers kcal og nedslidt kcal. Når energi opnået gennem fødevarer er større end udgifter, energi, akkumuleres som ikke bruges i form af fedt. Så vil foranstaltningerne til at tage for at tabe består af en reduktion i indtagelsen og en stigning i udgifterne til energi. For at opnå dette kræver en ændring i spise og udøve vaner.

Vægttab har desuden at være langsom og gradvis. Når det er tabt alt for hurtigt er det lettere at inddrive det. I denne forstand er en ernæringsforsker den passende person at rådgive om oprettelsen af en personlig vægt tab plan: en behandling baseret på en hypocaloric, afbalanceret kost, ændrede spise funktionsmåde, øve motion og garantere vægttab uden sundhedsrisici.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons